• Dansk
    • English
    • German

Universe – oplevelser for hele familien

Oplev naturens vilde kræfter, ræs på Segways, løft en bil og prøv universets koldeste is. Velkommen til Universe – oplevelsesparken hvor sjov er en videnskab. Kig forbi og få timevis af fantastiske, forunderlige oplevelser for hele familien.

– Udflugt for hele familien
Som turist i Sønderjylland, er Universe en attraktion du ikke vil gå glip af. Parken ligger på Als og en udflugt hertil er en sjov og interessant oplevelse for både børn og voksne. Alt kan ske i Universe, men én ting er sikkert – I kommer til at bruge krop, sanser og nysgerrighed når I udforsker alle de spændende forlystelser, parken byder på.

– Ta’ på tidsrejse og oplev 1864
Rejs tilbage i tiden og oplev et stykke unikt danmarkshistorie i vores 5d simulator. Året er 1864 og I befinder jer midt på slagmarken ved slaget på Dybbøl. Spænd sikkerhedsselen, hold godt fat i armlænet og duk jer for de vildtfarende kanonkugler.

– Skrupskør underholdning
I vores vanvittige Science Cirkus kan I glæde jer til en god blanding af ild, eksplosioner og flydende kvælstof tilsat skrupskør underholdning. Gør jer klar til at blive blæst væk af grin.

I kan nyde jeres medbragte mad i parkens picnicområder eller besøge en af parkens sjove restauranter. Universet kalder. Så grib familien og få en dag fuld af sjov og oplevelser. Men vær forsigtige – I risikerer at lære noget.

Læs mere på Universe her: www.universe.dk