• Dansk
    • English
    • German

Kurser

Kursusophold i Sønderjyllands glade hjørne – få et tilbud på kursus

Der er ingen grund til at fare land og rige rundt for at finde et godt sted at afholde kurser, når vi kan tilbyde en oase midt i Sønderborg med et hyggeligt gårdhavemiljø, store grønne områder og fri parkering lige ved døren og oven i købet til overkommelige priser. Vi modtager også dagkurser.

Kursuslokaler
Vi har kursuslokaler med plads til fra 10 til 130 personer. Hvert lokale er udstyret med følgende AV-udstyr: Overhead, flipover, tavle, lærred, samt projektor. Det største lokale er endvidere udstyret med mikrofon og højtaleranlæg. Ekstra udstyr fremskaffes efter regning.

Vi har følgende kursuslokaler
Lokale 1 & 2 til 30 personer
Lokale 3 til 10 personer
Lokale 4 til 50 personer
Lokalerne 3 og 4 kan slås sammen til i alt 75 personer
Ingen skjulte ekstraudgifter

I vores kursuspakker er følgende inkluderet i prisen:

AV-udstyr bestående af: Overhead, flipover, tavle, fotokopiering samt projektor. Isvand i lokalet.

– Drikkevarer til alle måltider
– 1 grupperum foruden kursuslokalet.
– Ekstra grupperum kr. 500,- pr. dag

Der kommer altså ingen ubehagelige ekstraudgifter.

Værelser
Vi har 48 værelser, alle med bad og toilet har ligeledes nye bokssenge, møbler samt trådløst netværk. Totalt har vi plads til 96 personer på dobbeltværelser, men hvis man vil man vil sove op til 4 personer i hvert værelse, kan vi huse op til 192 personer.

Der er nye lædermøbler i pejsestuen.

NYT!
Vi har frisket vore kursuslokaler op med nye møbler og farver. Der er installeret trådløst netværk i alle kursuslokaler.
Samtidig har vi købt nye, lækre lædermøbler til vores pejsestue. Der vil løbende ske forbedringer inde og ude, så følg med på siden.