• Dansk
    • English
    • German

Familieferie

Der er altid en god undskyldning for at tage familien på udflugt og med det der er at se i Sønderborg og Sønderjylland er der stof nok til en hel ferie.

Sønderborg har et driftigt handelsliv og en hyggelig gågade med gode butikker og supermarkeder. Bliver i trætte i benene, knurrer maven af sult eller er halsen tør, så er der flere gode cafeer, pubber og restauranter, hvor behovet kan dækkes. Find links til restauranterne her

I sommerperioden summer byen af liv og især i forbindelse med Danmarks største Ringriderfest er der fart over feltet. Den 2. weekend i juli fester hele byen fra fredag til tirsdag. Der er rytteroptog med over 500 heste, tattoo og stort tivoli på festpladsen, hvor der også er flere telte med musik og dans.

Hvis man ikke har nok i Sønderborgs ringriderfest, kan man også besøge Ringridningerne i Åbenrå og Gråsten, der fester henholdsvis weekenden før og efter. Sønderborg alene har 3 pragtfulde badestrande og rundt om på resten af Als er der flere skønne badestrande og flot natur. På Als ligger også Danmarks 4. største skov, Nørreskoven, der er helt ideel til en skovtur med madpakken.

Miniferie
Tag familien med på miniferie fra fredag til søndag eller en af helligdagsferierne og benyt lejligheden til en indkøbstur til Flensborg blot 30 min. kørsel fra Sønderborg.

Eller besøg Danfoss Universe. Billetter kan naturligvis købes hos os

Følg med her på vores hjemmeside eller på www.danhostel.dk, vi har ofte tilbud for familier flere gange om året, specielt i forbindelse med hellligdagsferierne.

Generationsferie
Hvornår har du sidst været på tur med dine børnebørn uden deres mor og far? Tag børnebørnene med på en “generationsferie” på Sønderborg Danhostel. Er der tale om børn mellem 1 og 12 år findes der et indendørs legeland blot få min. gang fra vandrerhjemmet.

Besøg den nye spændende oplevelsespark Danfoss Universe følg linket til deres hjemmeside til højre- Undgå kø – køb billetter hos os. Du kan med med fordel købe din billet til Danfoss Universe her på Danhostel Sønderborg City, så undgår du at stå i kø, når du ankommer.

Historisk Center Dybbøl, skov og strand – byen har 3 badestrande. Et besøg i Sønderborg kan snildt kombineres med en indkøbstur til den gamle danske by Flensborg blot 30 min. i bil langs den skønne fjord.


Weekendophold

Tag familien med på weekendophold i Sønderborg og benyt lejligheden til en indkøbstur til Flensborg kun 30 min. kørsel fra Sønderborg.

Vi har ofte gode tilbud i weekends, påske, pinse og andre små ferier. Specielt kan vi anbefale indkøbsture til Flensborg i de 3 første weekends i december, hvor hele gågaden vrimler af liv. Der er mange små boder, hvor man bl. a. også kan købe julegløgg og hele byen er juleudsmykket, og så gør det jo heller ikke noget, at det også er billigt.

Følg med her på siden eller på www.danhostel.dk

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte